Young professional program

Gemeente Altena

Een fantastische start van jouw carrière

 

Gemeente Altena vindt het belangrijk om ruimte te creƫren voor starters op de arbeidsmarkt. Na een succesvolle eerste editie van ons Young Professional Program, zijn we dit jaar weer gestart met een tweede programma: het Young Professional Program 2022. Dit jaar zijn 8 jonge ambtenaren met ambitie gestart om zich binnen onze mooie gemeente Altena in twee jaar tijd op inhoudelijk, professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Het programma

Deelname aan ons Young Professional Program is een kickstart voor je carrière! Jouw inzet doet ertoe: je draagt bij aan het realiseren van onze ambities en maakt maatschappelijke impact. Je levert vanuit jouw expertise een bijdrage aan mooie projecten, zowel binnen het team waar je gaat werken als organisatie breed. Naast jouw werkzaamheden volg je verschillende opleidingen en cursussen, waarin je jezelf binnen jouw vakgebied én op persoonlijk vlak ontwikkelt. Zo stellen we afhankelijk van jouw achtergrond en kennis een vakinhoudelijk opleidingsprogramma samen. Daarnaast volg je samen met de andere young professionals diverse cursussen en trainingen waarin je vaardigheden, handvaten en tips aangeboden krijgt die je in jouw werk kunt toepassen. Je krijgt een persoonlijke buddy toegewezen, die jou begeleidt en het beste in je naar boven haalt.

Wij bieden jou

Flexibele werktijden
Uitstekende ontwikkel mogelijkheden
Inspirerende werkomgeving
Het nieuwe werken
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Sociale en vriendelijke werksfeer
Werk dat er toe doet
Veel ruimte voor initiatief
De Altena Academie
Goede salaris- en pensioenregeling

Gemeente Altena

Altena is een veelzijdige en jonge gemeente op de grens van Noord-Brabant, Zuid-Holland en Gelderland. Met maar liefst 226 km2 aan groen, water, innovatieve landbouw, met ondernemerschap en de op één na grootste binnenvaarthaven van Nederland. We zijn ambitieus en ontwikkelen ons continu, daarom investeren we in nóg meer kwaliteit en versterking van onze organisatie. Er staat veel op onze agenda: een paar duizend woningen bouwen, de A27 verbreden, de binnenhaven uitbreiden en meer aandacht voor duurzaamheid en natuur. Ook jouw ontwikkeling heeft prioriteit, daar krijg je dus alle ruimte voor. Met zo’n 400 bevlogen collega’s zetten we ons in voor ondernemers en inwoners.

Interesse?

Op dit moment zijn alle vacatures binnen het Young Professional programma vervuld. Mocht je interesse hebben in een leuke functie binnen onze gemeente stuur dan een open sollicitatie.